Реал (Мадрид) продължи слабото си представяне през сезона, след като допусна

...
Реал (Мадрид) продължи слабото си представяне през сезона, след като допусна
Коментари Харесай

"Реал" загуби и ще трепери до края в Шампионската лига

" Реал " (Мадрид) продължи слабото си показване през сезона, откакто позволи втора загуба в група В на Шампионската лига - с 0:2 при гостуването против " Шахтьор " (Донецк). Треньорът Зинедин Зидан, който е подложен на тежки рецензии поради формата на тима - 4-то място в Испания след 3 загуби и 2 равенства в първите 10 кръга, се опита да потърси смяна в мача в Киев. Той извади от титулярния състав Марсело, Каземиро и Мариано Диас, а пусна на местата им Ферлан Менди, Мартин Йодегор и Карим Бензема.

Това не оказа помощ изключително и отборът на " Шахтьор " стигна до триумфа с два гола след почивката. Точни бяха влезлите като запаси Дентиньо в 57-ата мин. и Манор Соломон в 82-ата.

Загубата остави " Реал " на трето място в групата със 7 т. и по-лош баланс от " Шахтьор " (б.ред. - украинският отбор завоюва и в Мадрид, с 3:2). Така " Кралският клуб " ще се нуждае от наложителна победа в последния си мач - против водача " Борусия " (Мьонхенгладбах) на 9 декември в Испания, с цел да не отпадне още в груповата фаза.

В ранен дуел от група А пък " Ред Бул Залцбург " завоюва първи триумф - 3:1 в Москва против " Локомотив ". Германският нападател Мергим Бериша вкара два гола - в 28-ата и 41-ата мин., а третият бе на сънародника му Карим Адейеми в 81-ата мин. За " Локомотив " бе прецизен Антон Миранчук, който в 79-ата мин. понижи за 1:2.

 

ШАМПИОНСКА ЛИГА, V КРЪГ

 

Група A

" Локомотив " (Москва) - " Ред Бул Залцбург "   1:3 (Миранчук 79-д; Бериша 28, 41, Адейеми 81)

" Атлетико " (Мадрид) " - " Байерн " (от 22:00 ч., по Макс спорт 3)

 

Група B

" Шахтьор " - " Реал " 2:0 (Дентиньо 57, Соломон 82)

" Борусия " (М) - " Интер "  (от 22:00 ч.)

 

Група C

" Порто " - " Манчестър С "  (от 22:00 ч.)

" Олимпик " (М) - " Олимпиакос "  (от 22:00 ч.)

 

Група D

" Аталанта " - " Мидтиланд " (от 22:00 ч.)

" Ливърпул " - " Аякс " (от 22:00 ч., по Макс спорт 2)

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР